Laat de Carnaval maar beginnen!

Feesten bij en met de Duinknijnen 

Na vorig jaar alleen maar of gelukkig nog een beren gezellige zaterdagavond gevierd te hebben staat dit jaar het Carnavalsweekend weer helemaal vol met de allerleukste feesten. Deze feesten mag je natuurlijk niet missen. Wat kan je allemaal verwachten. 

Vrijdag 17 febr. SIXTEEN + Ball  20.30 – 02.00 uur.  Vanaf 16 jaar.

Het Sixteen ball is al jaren een zeer groot feest bij de Duinknijnen. Ben jij 16 of ouder dan is dit de avond om heel veel lol te hebben. In je Carnavaleske outfit ben je misschien niet eens herkenbaar en maak je heel makkelijk leuke en nieuwe contacten. Heb je al contacten genoeg maak er dan met ze allen een fantastisch feest van. De DJ van Music Wave weet altijd een fantastische mix te draaien  van de hits van nu en toen en de gekste carnavalsnummers.  

Zaterdag 18 febr.Roaring Twenties 20.30 – 02.00 uur. Vanaf 18 jaar

Dat we in roerige tijden leven dat wisten prins Smokey en prinses Twenty heel goed toen zij als Prinsenpaar gekozen werden. Hoe mooi is het dat Prins Smokey de rook van Whiskey en Bier beetpakt om een fantastisch feest neer te zetten en Prinses Twenty ons mee neemt in de jaren 20 van de 20e eeuw en ons brengt naar de jaren 20 van deze eeuw. Ook nu is het weer tijd om plezier te maken. Wil jij ook een avond plezier, lachen , dansen en feest vieren kom dan naar de Roaring Twenty’s en geniet van een te gekke avond waar je nog lang op terug zal kijken. 

Zondag 19 febr. Deutsche Abend  20.30 – 02.00 uur.   Vanaf 18 jaar.

Omdat het 55 jaar Duinknijnen is kwamen een aantal nieuwe leden van de Duinknijnen op het fantastische idee om de Deutsche Abend weer terug te halen. Terug naar de tijd en de zeer gezellige feesten toen ze zelf misschien nog niet eens bier mochten drinken. Alles is uit de kast gehaald. Helaas was Helene Fischer al geboekt maar Leo Gottfried komt naar De Zilk en zal zeer zeker van de tot Bier und Weinstube omgebouwde Duinpan een groot Oktoberfest machen. 

Maandag 20 febr. Smokey’s Moonshine Party  20.30 – 02.00 uur.  Vanaf 18 jaar.

Op maandagavond is het altijd lachen, plezier maken en uit je dak gaan. Tafeltjes avond met Amsterdamse muziek, CampingLife, de Stroo party van Flora en Fauna en de Disco avonden met DJ Berthil van Wijk van Boule 7, alles hebben we al gehad op de maandag avond. Dit jaar is er weer Life Muziek. Robert Harms zal met zang en zijn gitaar ons meenemen van de jaren 20 naar de jaren 20. De Gouwe Ouwe uit de jaren 60, 70, 80 en 90 zullen de boventoon voeren met krakers van onder andere Elvis, Queen, Bowie, George Michael, Prince maar ook The Trammps, Chic, Ed Sheeran, Goldplay , Blof, The Stones en The Beatles. Het repertoire van Robert Harms is zeer veelzijdig en eindigt meestal in één groot feest. Uiteraard zal de DJ van Music Wave zijn steentje bijdragen en zullen Smokey’s Branders wederom van zich laten horen.   

Kledingadvies  en kaarten: 

Kaarten bestel je Online op deze site en indien nog mogelijk aan de deur. (Pin aanwezig) 

Kleding advies is bij voorkeur in het thema van de avond (zaterdag en maandag Jaren 20 Charleston, Pickey Blinders) en in ieder geval carnavalesk.    Naast de feestavonden zien de Duinknijnen je graag bij de optocht op zondagmiddag, start 13.11 uur. 

KLIK HIER OM NAAR DE KAARVERKOOP PAGINA TE GAAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *