Senioren dansmariekes

De senioren dansgarde van de Duinknijnen is een enthousiaste groep meiden die graag optreden tijdens het carnavalsseizoen. Zij trainen van begin september tot aan de carnaval om de garde- en showdans vlekkeloos te laten verlopen. Dit gaat onder leiding van de trainsters Lizz Hol-Bakker, Denise Ruigrok en Marise Bartels de begeleidsters Yulli Geerlings en Maxine van Berkel.

De meiden van de senioren dansgarde zijn van links naar rechts: Sanne van Dam, Alicja Zimoch, Tara Huizer, Maaike van der Meij, Fenne de Groot, Jill Kleverlaan, Anouk Houdijk, Fleur Vermeulen en Danique Smit.

Van links naar rechts: Lizz Hol-Bakker, Yulli Geerlings, Maxine van Berkel en Marise Bartels.

Ieder jaar proberen zij weer een nieuwe, spectaculaire showdans neer te zetten. Na het carnavalsseizoen belandt deze showdans kleding op zolder. Dit is natuurlijk zonde en daardoor verkopen zij sinds een aantal jaar de showdanskleding graag door.

Bent u geïnteresseerd in onze kleding ? Zijn er andere vragen ? Of wil je je opgeven als nieuw danstalent? Mail dan naar: dms@duinknijnen.nl
De leiding van de dansgarde neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Onze meiden graag volgen tijdens activiteiten ? Like ons dan op FaceBook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!