Het Prinsenpaar

Lieve allemaal,

Wij zijn Rick Witteman (36) en Shelley Cousins (28) en zullen jullie dit jaar voorgaan in het Duinknijnenrijk als prins Famiglia en prinses Rosy. We stellen ons graag aan jullie voor.

Ik, Rick, ben in het dagelijks leven werkzaam als monteur bij Elektroworld Gebra-Schoonderbeek. Verder doe ik aan padel en voetbal, hou ik van gezelligheid en ben ik altijd in voor een lekker biertje of een glas bacardi lemon met een hapje en een spelletje. Hiernaast ben ik inmiddels zo’n 20 jaar actief binnen de vereniging. Begonnen bij de Jeugdcommissie en later naar de Raad van Elf. Verder ben ik een aantal jaar onder andere hoofd van de Optochtcommissie geweest en zal ik na mijn Prinsenschap de rol van President in het Bestuur aannemen. Mijn Prinsennaam is tot stand gekomen doordat ik een echt familiemens ben. Familie betekent voor mij niet alleen mijn gezin, maar ook mijn vrienden, mijn collega’s en natuurlijk de carnaval. Famiglia leek me daarom een mooie naam om dit samen te vatten.

Ik, Shelley, ben in het dagelijks leven werkzaam als leidinggevende bij NTI. Daarnaast hou ik van koken/bakken, een lekker wijntje op een terras met vriendinnen, maar kan ik ook genieten van een avond thuis met een goed boek op de bank. Zo’n vijf jaar geleden kreeg ik verkering met Rick en toen ben ik onderdeel van de vereniging geworden. Ik ben nu onderdeel van de PR commissie waarvoor ik de krantenstukken schrijf, de social media doe en de teksten voor de Varia controleer.
Voor mijn Prinsessennaam hebben we iets langer moeten nadenken, omdat ik graag wilde dat mijn naam bij Famiglia zou passen. Eén ding wist ik wel zeker en dat is dat ik een Engelse naam wilde in verband met mijn Engelse achtergrond. Uiteindelijk kwamen we op het idee om namen van familieleden met elkaar te combineren, zodat we ook een link hadden met de naam van de Prins. Ik heb ervoor gekozen de voornamen van mijn ouders, Roderick en Sylvia, met elkaar te combineren. Dit leidde uiteindelijk tot de naam Rosy.

We kijken erg uit naar dit jaar en hebben er ontzettend veel zin in.

Veel liefs,

Rick & Shelley