By order of prince Smokey, Let’s party!

Zaterdag 26 februari gaat het dan toch echt gebeuren en mogen wij voor u een geweldig feest organiseren. Dankzij de huidige versoepelingen mogen wij jullie weer in de Duinpan ontvangen om samen alsnog carnaval te vieren.
 
Zaterdag middag:
In de middag is jong en oud van harte welkom tussen 14:00 uur en 18:00 uur voor een drankje, spelletjes, lekkernijen, gezellige muziek en optredens. Prins Richie en zijn prinses staan te Spring(en) om met jullie hier een knalfeest van te maken.
 
Zaterdag avond:
The Roaring Twenties, onze eigen prinses, maar ook het thema van deze zaterdagavond. Net als in de jaren 20 van de 20de eeuw, was de pandemie overwonnen en wilde men plezier en vermaak. Deze periode, the Roaring Twenties, laat zich herkennen door de typische kledij, vrolijkheid en het afwijken van de geldende normen. Laat dit laatste nu goed passen bij de carnavalsfeesten en onze huidige tijd. Even lekker helemaal anders, vrolijk en verkleed los gaan.
 
Deze zaterdagavond bent u om 20:30 uur welkom. Iedereen met een toegangskaart en een officiële negatieve testuitslag (dus geen zelftest) is van harte welkom om samen met ons los te gaan.  Naast het feit dat het 1G beleid een verplichting is bij 500 bezoekers of meer hebben wij hier ook bewust voor gekozen. Het feest is voor iedereen en wij willen zorgen dat iedereen dit veilig en gezond kan doen. Zo houden we ons netjes aan de regels en weet jij straks dat diegene voor en achter je in de polonaise negatief is getest.
 
Wij hebben er heel veel zin in en zien jullie graag de 26ste in de Duinpan.
 
Voor testen voor kunt u een afspraak maken bij www.testenvoortoegang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *