Sponsors & Donateurs

Stichting Zilker carnaval de Duinknijnen is een carnavalsvereniging die geheel belangeloos activiteiten organiseert voor de Zilk en omstreken. De Duinknijnen zijn daarom afhankelijk van donateurs en sponsors om al onze geweldige carnavals activiteiten te kunnen organiseren. De Duinknijnen organiseren deze activiteiten voor jong en oud en iedereen die ertussen zit. Wij proberen al onze activiteiten toegankelijk te houden voor een ieder. De toegang tot de meeste activiteiten is daarom gratis, delen wij jong en oud vaak wat lekkers uit en zorgen dat onze bezoekers vermaakt worden. 

Dankzij uw steun kunnen wij nog 55 jaar doorgaan met het organiseren alle activiteiten en houden we de jeugdraad, het jeugdprinsenpaar, de junior en senior dansmariekes, de wagenbouw, de raad van 11 en de senaat actief. 

Onze reguliere activiteiten zijn:  De Prinsbekendmaking, Bordenonthullen, het Jeugdprinsenball, de Bakkiesmiddag, de Carnavalsmis, bezoek Palmboom, de Schoolmiddag, 16+ Ball (kaartverkoop), Ball Masque (kaartverkoop), de Optocht, de Kindermiddag, 5×11+ middag, de Maandagavond (kaartverkoop) en de Kroegentocht.

Bekijk snel de mogelijkheden en vul vervolgens het onderstaand contactformulier in om ook de Duinknijnen te steunen!


 

Word donateur met een bedrag naar keuze en sponsor zo de Duinknijnen.

<– Zie QR code

Elk bedrag groot of klein is welkom. Doneren kan eenmalig via de QR code. Jaarlijks donateur worden? Vul dan het contactformulier in. 


Wil jij graag vriend van de Duinknijnen worden meld je dan snel aan via het contactformulier. Wij zijn natuurlijk trouw aan onze vrienden en wij ontvangen onze vrienden graag gratis op al onze activiteiten. Onze mooie varia der Duinknijnen komt natuurlijk ook ieder carnavalsseizoen jullie kant op en bij een nieuwe aanmelding ontvang je een de Duinknijnen “gevelvlag”!

*Vrienden van de Duinknijnen word je al voor €100 euro per carnavalsseizoen.


Nieuw in ons sponsorbeleid zijn de hoofdsponsors van een of meerdere activiteiten die de Duinknijnen organiseren. Als hoofdsponsor zetten de Duinknijnen je extra in het zonnetje en zorgen wij dat je vermeld wordt op elk social media / website bericht, de kaarten (indien kaartverkoop van toepassing is) en op de beeldschermen rondom deze activiteit. Voor verdere invulling hiervan nemen wij contact met je op. Hiernaast krijgt je als hoofdsponsor ook vrijkaarten voor onze reguliere activiteiten. 

*Hoofdsponsor word je al voor €250 per gekozen activiteit.


Ook nieuw in ons sponsorbeleid zijn de hoofdsponsors van onze optocht in het Duinknijnenrijk. Word een van de hoofdsponsors van onze optocht en kom met jouw naam, logo of afbeelding op de grote led schermen van ons reclamevoertuig die voorop in de optocht zal rijden. Hiernaast krijg je als hoofdsponsor van de optocht ook vrijkaarten voor onze reguliere activiteiten. 

*Hoofdsponsor van de optocht word je al voor €250 euro.


Net als alle voorgaande jaren kun je er ook voor kiezen om te adverteren met jouw bedrijf op de beamer tijdens de activiteiten. Ook voor onze beamer adverteerders hebben wij gekeken om de advertenties nog duidelijker naar voren te brengen tijdens de activiteiten. Hiervoor zullen wij tijdens het carnavalsweekend ook extra tv-schermen plaatsen in de Duinpan. Hiernaast krijgen onze adverteerders 50% korting op de kaarten (indien kaartverkoop van toepassing is) 

*Een advertentie op de beamer & tv-schermen tijdens onze activiteiten kan al voor €150 euro.


Je kunt ook ervoor kiezen om te adverteren in de enige echte Varia der Duinknijnen die elk carnavalsseizoen aan alle sponsoren, vrienden en inwoners van het Duinknijnenrijk wordt overhandigd. Hiernaast krijgen onze adverteerders 50% korting op de kaarten (indien kaartverkoop van toepassing is) 

* Een advertentie in de Varia der Duinknijnen kan al vanaf €50 tot €250 euro. Na het invullen van het contactformulier nemen wij contact met je op om de opties te bespreken.


Contactformulier:

Mocht je intresse hebben in 1 van deze bovenstaande onderdelen vul dan hieronder het contactformulier in!

    Contactgegevens:


    Adres:

    Telefoonnummer:

    Maak hier uw keuze

    Algemene voorwaarden: