Nieuwe Prinsenparen 2023/2024

Afgelopen zondag 5 november 2023 zijn onze prinsenparen bekend gemaakt door middel van twee hele mooie stunten.

Bij de Dwergknijnen ging de stunt als volgt:
De voorzitter van de jeugdcommissie (Gerald van Haaster) ging langs meerdere kandidaten om te kijken of zij dit jaar de Dwergknijnen voor willen gaan. Hiervan is een film gemaakt. Nadat deze was vertoont, kwam de voorzitter van de vereniging, (Fred Meiland) met een kinderwagen het podium op. Fred was zelf 11 jaar geleden Prins en de stunt was exact hetzelfde als toen. Met als uitkomst dat zijn zoon uit de kinderwagen kwam en verkozen is tot Jeugdprins.


Komend jaar gaan bij de Dwergknijnen prins Nacho (Teun Meiland) & prinses Salsa (Jasmijn Vermeulen) voorop in de polonaise. Gefeliciteerd en heel veel plezier.

Ook bij de Duinknijnen is er een nieuw prinsenpaar d.m.v. een mooie stunt bekend gemaakt.


Meerdere kandidaten die Prins wilden worden van de Duinknijnen werden geïnterviewd. Zij stelden zichzelf voor in een video en wilden allemaal graag Prins worden. Na het interview gingen we verder met een spelshow op het podium. Daar konden de kandidaten laten zien of zij wel prinswaardig waren. Uiteindelijk bleven er twee kandidaten over. Zij gingen met elkaar in discussie, over het feit dat één van hen per se Prins wilde worden. Terwijl de twee lekker aan het discussiëren waren, kwam onze nieuwe Prins tussen de kandidaten door om zich te kronen tot nieuwe Prins der Duinknijnen. Twee vechten om de scepter en de derde ging er mee vandoor.

Dit jaar zullen prins Famiglia (Rick Witteman) & prinses Rosy (Shelley Cousins) ons voorgaan als het 56e prinsenpaar der Duinknijnen. Op naar een mooi carnavalsjaar samen met het jeugdprinsenpaar!