Zaterdag avond: Zwarte Knijnen Cross

Waarschijnlijk heb je het al gelezen of gehoord. Op zaterdagavond is het bij de Duinknijnen ZWARTE KNIJNEN CROSS. Deze avond mag je echt niet missen,  zorg dus dat je er bij bent!!!

Bestel hier je kaarten

Waarom Zwarte Knijnen Cross?

Prins Murphey van de Duinknijnen is groot fan van de Zwarte Cross.  Elk jaar gaat er een caravan mee en is prins Murphey samen met één of meerdere van zijn adjudanten te vinden op de Zwarte Cross.  Prins Murphey zou het dan ook geweldig vinden dat er op de zaterdagavond van de carnaval in De Duinpan één groot Zwarte Cross feest zou zijn. Het allerliefste zou hij één grote camping achter De Duinpan zien en dat alles rond om De Duinpan als een geweldig Zwarte Cross terrein eruit ziet.  Maar ja, De Duinpan is De Duinpan en het parkeerterrein is geen Zwarte Cross terrein. De camping waar je uitsluitend op vertoon van een geldige kampeerkaart kan overnachten, is al vol geboekt en bij Kampeercentrum De Jong is dit weekend geen caravan, tent of camper meer te huur. Wees allen echter niet getreurd. In de buurt van De Zilk en Hillegom zijn nog genoeg slaapplaatsen te vinden en in De Duinpan vindt een geweldig Zwarte Knijnen Cross feest plaats.

Op dit feest zal het bulderen van de motor geluiden, kan men kieken naar glimmende brommers en natuurlijk moonen dat je er bij neervalt.  De commissie is verder nog bezig met het vastleggen van een heuse Blubberband, waarbij zij uiteraard denken aan Normal of Mannekoor Karrespoor.  Ben jij echter de muzikale Duinknijn of Zwarte Cross fan, die graag met zijn vrienden deze act neerzet ga dan oerend hard naar de Zwarte Knijnen Cross commissie en meld je snel aan. Ben jij niet zo muzikaal maar heb jij echt een abnormaal goed idee om van deze Zwarte Knijnen Cross een echte top avond te maken, snel je dan ook met een noodgang naar de Zwarte Knijnen Cross commissie.

Zin in dit geweldige feest, koop snel je kaartje. Zorg ervoor dat je er carnavalesk, boers of zwart crosserig uitziet. En al hetgeen wat schadelijk is voor mens en De Duinpan buiten laat. Niet met drank, goederen of mensen gooit, want dit is pure drankmisbruik en in de mens zit ook voldoende drank.  Uiteraard zijn er prijzen voor de best verklede. De Zwarte Knijnen Cross commissie rekent op een grote opkomst. De organisatie kan indien nodig, grote en niet in De Duinpan gewenste obstakels verbieden en of laten verwijderen.

Koop nu oerend hard je kaart, want dit belooft een bulderende avond te worden. Kom op tijd, want vol is vol.

De bende van de Zwarte Cross.

Benieuwd naar de foto’s van de afgelopen thema feesten? bekijk ze in de onderstaande links:

Ball Masque 10 februari 2018

Ball Masque 25-02-2017