Carnavalsmis

De bekendmaking van ons Prinsenpaar op 10 november was voor onze commissie het startsein een eerste bijeenkomst te plannen om in grote lijnen te bespreken hoe we de carnavalsmis gaan invullen. Het enthousiasme bij onze verenging  is er nog steeds, om het weekend voor het grote carnaval, te beginnen met een carnavalsmis. Dit jaar dus voor de 25ste keer en wel op zondag 24 februari om 11.00 in onze kerk H.Hart van Jezus.

We proberen altijd samen met het Prinsenpaar een mooi thema te zoeken voor de viering. Dit jaar is gekozen voor GELUK,  een prachtig thema wat we ook in de viering tot uiting willen brengen.

We zijn natuurlijk heel trots dat we weer kunnen rekenen op ons eigen CARNAVALS GELEGENHEIDSKOOR, bestaande uit dames en heren die iets met onze eigen vereniging hebben. Berry v.d. Bercken zal ons koor weer dirigeren en Heidi neemt de muzikale ondersteuning voor haarrekening. We hopen ook weer te kunnen rekenen op een prachtig muzikaal intermezzo van de Stropers samen met Corrie Oostenrijk


Prins Murphy, Prinses Marli en Jeugdprins Zaesar met zijn Prinses Cleopatra zullen natuurlijk ook hun steentje bijdragen aan deze feestelijke viering.


Wij prijzen ons gelukkig met de medewerking van zoveel leden van onze vereniging en hopen natuurlijk ook op uw aller aanwezigheid. Bij deze nodigen wij U dan ook van harte uit deze carnavalsmis met ons mee te vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.