Carnavals themafeesten 2020 bekend

Voor de carnaval 2020 bij de Duinknijnen onder leiding van prins Sjonnie en zijn prinsessen Anita zijn de themafeesten bekend. Wil jij zeker zijn van je kaarten? Koop ze via onze ticketshop! Wil je meerdere avonden carnaval vieren? Schaf dan een van de combitickets aan.

Vrijdag 21 februari: 16+ ball

16+ ball bij de Duinknijnen is ieder jaar een groot succes. Zo’n groot succes zelfs dat de kaarten vorig jaar waren uitverkocht! Dus wil jij de carnaval goed beginnen op de vrijdag? Kom naar de Duinpan en maak er een superfeest van met DJ Musicwave en Prins Sjonnie en Prinses Anita

Zaterdag 22 februari: Proud to be Fout

Wie onze prinsenpaar een klein beetje kan, weet dat hij zo gek als een deur is. Niets is hem te gek en hij maakt er graag een groot feest van. Dit gaan wij doen samen met DJ Vlunder. DJ Vlunder maakt van menig feest een top feest en is heel bekend in Hillegom en omstreken.

Zondag 23 februari: Carnavalsoptocht + uitrijking

De carnavalsoptocht is de afgelopen jaren de optocht met de meeste carnavalswagens uit de Bollenstreek. In 2019 hadden wij 31 carnavalswagens die waren ingeschreven, alleen door het slechte weer kwamen er uiteindelijk 29. Gaan wij de 30 halen dit jaar? Kom kijken langs onze route of doe mee met de optocht! Na de optocht hebben wij een groot feest met prijsuitreiking in De Duinpan

Maandag 24 februari: Disco Train

Na Disco Inferno, Disco Fever gaat de trein verder met Disco Train. De verlichte dansvloer wordt van zolder gehaald en DJ Berthil van Wijk, van het legendarische Boule 7, komt weer draaien. Dit beloofd weer een topavond te worden.

Koop nu je kaarten!

Wil je verzekerd zijn van je kaarten? Koop ze dan zo snel mogelijk online. Er zijn maar een beperkt aantal combikaarten te koop en de vrijdag was vorig jaar uitverkocht! Let wel op welke kaarten je koopt, want ze worden niet teruggenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *